Manett Cosmetics importeert vanaf 1986 cosmetica en distribueert dit aan schoonheidsspecialistes in Nederland. Manett Cosmetics wordt geleid door Yvonne Netten die haar hart aan het cosmeticavak heeft verpand. Ze heeft een gedegen en langdurige opleiding en ervaring op alle gebieden die met cosmetica te maken hebben: werkstoffen, samenstelling, marketing, distributie, verkoop, salonbehandeling, enz. Trefwoorden in de mission statement van Manett Cosmetics zijn: vakmanschap, professionaliteit, commercie en servicegerichtheid.

Doelgroep
Manett is gericht op de professionele schoonheidsspecialiste die haar activiteit beschouwt als een vak en zich opstelt als een vakvrouw en onderneemster. Zowel ten aanzien van haar salonbehandeling als ten aanzien van de verkoop en de marketing van producten. En wie nog op weg is naar de zojuist geschetste aanpak, die wordt door Manett Cosmetics graag op dat pad begeleid.

Commercie
Om het commerciële aspect van het vak van schoonheidsspecialiste te benadrukken, geeft Manett Cosmetics regelmatig Nieuwsbrieven uit. Deze Nieuwbrieven geven infomatie over nieuwe producten en behandelingen, maar ook over speciale acties, kortingsacties en andere verkoopbevorderende activiteiten

Service
Manett Cosmetics is een servicegerichte onderneming die in haar klanten investeert met trainingen en presentaties over producten, over verkooptechnieken, over marketing, etc. Ook denkt Manett Cosmetics graag met u mee over het organiseren van verkoopstimulerende activiteiten zoals vriendinnenacties, incentives, open dagen.

Ayer

DE FILOSOFIE VAN AYER IS DAT DE PRODUCTEN ZODANIG EFFECTIEF MOETEN ZIJN, DAT DE HUID ONMIDDELLIJK DE WERKING ERVAN ERVAART.

Dermatologische onderzoeken en cosmetologische ontwikkelingen staan bij Ayer centraal. In de producten worden alleen de beste werkstoffen toegepast. Elk product ondergaat grondige tests om een optimale werkzaamheid en verdraagbaarheid te kunnen garanderen.
Het actuele Ayer-assortiment omvat speciale productlijnen voor specifieke huidtypen en maar liefst drie fenomenale anti-aging lijnen. Daarnaast is er een speciale, verzorgende lijn voor heren, een zonverzorgingslijn en een modieuze maquillagelijn.

De productlijnen van Ayer zijn zodanig gekozen, dat er altijd een gamma aan producten voor ieder huidtype ter beschikking staat.

Lagny

De LAGNY producten zijn naar de modernste wetenschappelijke inzichten samengesteld. Zonder loze beloften over sensaties en illusies, maar met buiten-gewone resultaten van lang aanhoudende huidverbetering, betrouwbare oplossingen van uw huidproblemen en “een zichtbaar mooier worden”. Koester en verzorg uw huid en draag door een consequente huid- en lichaamsverzorging bij aan uw welzijn en aan het optimaliseren van uw huid.

Het ouder worden van onze huid is weliswaar niet te vermijden. Maar de verschijnselen van het proces zo lang mogelijk tegenhouden en vertragen, dat kan wél. Een verzorgde huid is, bij iedere leeftijd, een esthetisch genot. LAGNY biedt méér dan een verzorgingsprogramma van hoge kwaliteit.

Huidverzorging is geen kwestie van luxe. Het is een voorwaarde voor een bewuste instelling jegens het lichaam.
Een gezond en verzorgd lichaam is als een spiegel van onze ziel en geeft uitdrukking aan onze innerlijke en uiterlijke harmonie.