Onze claim

AYER staat voor innovatieve SOS-zorg en probleemoplossers, dicht bij cosmetische geneeskunde, met merkbare onmiddellijke effecten en zichtbare langetermijnresultaten voor elke individuele huiduitdaging.

vertrouwen

Uw huidgezondheid, uw welzijn en uw uitstraling zijn ons lot. We ontwikkelen individuele speciale verzorgingsseries voor de behoeften van uw veeleisende huid.

Wij voldoen uitsluitend aan de nieuwste dermatologische wetenschap.

Alle samenstellingen zijn dermatologisch getest.

 

Ons Succes

Wij zijn pioniers in moderne holistische cosmetica

Traditie:  AYER-cosmetica bestaat al sinds 1887. Harriet Hubbard Ayer richtte haar cosmeticamerk meer dan 130 jaar geleden op en heeft een prestigieus traditioneel merk gecreëerd.

Continuïteit , cosmetisch onderzoek en het gebruik van de hoogste kwaliteit, biostimulerende actieve ingrediënten uit de aromachologie en farmacologie vormen de basis van ons succes.

Kwaliteit:  Als nichemerk richten we ons niet veel op reclame; we investeren veel meer in onze claim om de hoogste kwaliteit zorg voor uw veeleisende huid te ontwikkelen.

Wij zijn pioniers op het gebied van probleemoplossende SOS-producten.

 

Special line

Eind jaren 60 waren wij het eerste merk dat een complete lijn verzorgingsproducten voor de gevoelige huid ontwikkelde: reiniging, dag-/nachtcrème, oogverzorging en aanvullende speciale producten.

Eye cleanser stick

Eerste en nog steeds enige oogmake-up remover in penvorm voor compromisloze reiniging van uw zeer gevoelige oogcontour. Met  extract van de guaiacboom.

ANTI AGING BALM EYES & LIPS

De eerste volwaardige oog- en lipverzorging met zonbeschermingsfactor 15 (UVA, UVB), diep hydraterende, verzachtende en beschermende actieve bestanddelen.

RADIANCE ENERGY

Corrector voor rimpels en ouderdomsvlekken

Eerste sterk geconcentreerde anti-aging serum tegen rimpels en pigmentvlekken met een Botox-achtig effect.

RADIANCE ENERGY

Regenererende halscrème

Deze speciale halscrème bestaan ​​al sinds de jaren 80.

SUPREMAYER


Multi corrigerende 24-uurs crème

De eerste intelligente, multicorrigerende (7 in 1) anti-aging 24-uurs crème voor de hoogste eisen.

ONZE KWALITEIT

Ingredienten

We gebruiken alleen grondstoffen van de hoogste kwaliteit en kwaliteit.

Onze biomimetische formules vormen een perfecte symbiose van de meest waardevolle schatten van de natuur gecombineerd met de nieuwste resultaten van cosmetologisch onderzoek en ontwikkeling.

Kwaliteitscontrole

Het waarborgen en handhaven van onze kwaliteitsnormen is onze topprioriteit. We houden onze kwaliteitsbelofte door permanent lopende kwaliteitscontrolemechanismen in overeenstemming met ISO-normen voor al onze processen met toegevoegde waarde.

Onze producten laten een direct merkbaar effect en zichtbare resultaten op lange termijn zien. We vertrouwen op echte probleemoplossers die zijn afgestemd op uw individuele huidbehoeften.

Recepten

AYER-recepten zijn iets bijzonders. Altijd. De consistentie van een verzorgingsproduct kan zijn: romig, gelachtig, melkachtig, romig, weelderig, rijk, fluweelachtig, verrassend, zacht, fris….. Iedere vrouw/iedere man wil een andere textuur. Het is voor AYER belangrijk om aan al deze wensen en behoeften te voldoen. De focus ligt altijd op het effect en de tolerantie van een recept. De INCI-verklaring toont de ingrediënten van een product, strikt volgens de wettelijke norm. Deze verklaring maakt het niet mogelijk om een ​​onderhoudsbeurt te “reproduceren”. Dit vereist diepgaande, veelzijdige kennis en knowhow. Wij noemen onze productontwikkelaars dan ook graag (recept)artiesten. Onze zorgexperts creëren onze unieke Ayer feel-good formules met grote gevoeligheid. Traditionele Ayer kennis in combinatie met de nieuwste resultaten van cosmetologisch onderzoek in verantwoorde harmonie; voor de schoonheid en gezondheid van uw huid. Je huid moet onze verzorgingsproducten graag dragen, net als je favoriete kledingstuk. Onze formules verzorgen, verwennen, optimaliseren, beschermen, hydrateren en voeden je huid.

AYER  – dé huidverzorgingsspecialist. Traditie en moderniteit in verantwoorde harmonie – voor de schoonheid en gezondheid van uw huid. 

Natuur en dermatologie/Wetenschap

Wij noemen het de perfecte mix. Grondstoffen van de hoogste kwaliteit, kostbare schatten uit de natuur (natuurlijke ingrediënten) in een effectieve combinatie en in harmonie met dermatologische knowhow. Onze productontwikkelingsexperts zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheid. De meest exquise formuleringen, met de hoogste eisen aan huidtolerantie – voor de nieuwe jij in je huid. De gezondheid en schoonheid van uw huid is onze zorg. Actieve ingrediënten uit de natuur en wetenschap ingebed in texturen die je huid verwennen en huidproblemen efficiënt en duurzaam oplossen.

AYER – de hoogste kwaliteit van zorg met een merkbaar onmiddellijk effect en zichtbare resultaten op lange termijn.

 

Een beetje inzicht in onze lijst met actieve ingrediënten:

 

Uit de natuur – krachtige, natuurlijke ingrediënten:

Zwitsers gletsjerwater, edelweiss-extract, sheaboter, extract van zomersering en tijm, aloë vera, kaolien, korenbloemwater of extract, zoethoutextract, bernagiezaadolie, paardenkastanje, moerbeiwortelextract, heermoes, ginseng, squalaan, rode algenextract .

Actieve ingrediënten / ingrediënten met een wetenschappelijke / dermatologische achtergrond:

Glycoproteïne Immucell, zijdeproteïne, argireline, pentavitine, vitamine A, C, E, panthenol, hyaluronzuur, Q10, natriumlactaat, aminozuren, niacinamiden, NMF, biotine, sorbitol, fytosterolen, ectoïne. 

Kostbare, vitale oliën:

Zoete amandelolie, jojoba-olie, zonnebloemolie, macadamia-olie, sesamolie, saffloerolie. 

Aromaten – of: Waarom ruiken onze producten?

Je vraagt ​​je af: kan een crème ruiken? Ja, een crème kan ruiken! Als dé huidverzorgingsspecialist  ruiken we het zelfs met onze zintuigen. Onze experts voor geur en welzijn gebruiken geur zelfs zo dat het effect van de verzorging ondersteunt. Plezier en welzijn tijdens het verzorgen is gegarandeerd. De kracht van geuren is een kennis die door de eeuwen heen is verzameld. Onze experts voor geur en welzijn hebben inzicht in deze kennis en selecteren de geuraroma’s bewust – voor uw welzijn.

AYER – we verwennen je huid met de meest exquise formuleringen en de hoogste eisen aan huidtolerantie – dermatologisch getest.

Schoonheid voor je huid en balsem voor je ziel. Geuraroma’s passen natuurlijk optimaal bij je zeer gevoelige huid en zijn niet te vergelijken met een EDT of parfum. De geuraroma’s zijn onschadelijk, zelfs voor de zeer gevoelige huid.