FILOSOFIE

AYER staat voor innovatieve SOS- verzorging en huidprobleem oplossers, dicht bij de cosmetische geneeskunde, met merkbare onmiddellijke effecten en zichtbare lange termijn resultaten voor elke individuele huiduitdaging. 

VERTROUWEN

De huidgezondheid, welzijn en uitstraling zijn ons doel. Wij ontwikkelen individuele speciale verzorgingsseries voor de behoefte van de veeleisende huid.

De nieuwste dermatologische onderzoeken en cosmologische ontwikkelingen staan bij Ayer centraal. In de producten worden alleen de beste werkstoffen toegepast. Elk product ondergaat een grondige dermatologische test om een optimale werkzaamheid en verdraagbaarheid te kunnen garanderen
Het actuele Ayer-assortiment omvat speciale productlijnen en producten voor specifieke huidtypen en problemen met maar liefst drie fenomenale Anti-Aging lijnen. Daarnaast is er een  zonverzorgingslijn en een modieuze maquillagelijn.

ONS SUCCES

Wij zijn pioniers in moderne holistische cosmetica

TRADITIE: AYER Cosmetics bestaat al sinds 1887. Harriet Hubbard Ayer richtte haar cosmeticamerk meer dan 130 jaar geleden op en heeft een prestigieus traditioneel merk gecreëerd.

CONTINUITEIT: cosmetisch onderzoek en het gebruik van de hoogste kwaliteit, bio-stimulerende actieve ingrediënten uit de aromachologie en farmacologie vormen de basis van ons succes.

KWALITEIT: als nichemerk richten wij ons niet op veel reclame; we investeren veel meer in onze claim om de hoogste kwaliteit verzorging te ontwikkelen voor uw veeleisende huid. 

PIONIERSWERK: wij zijn de pioniers op het gebied van probleem oplossende SOS huidverzorging. Eind jaren 60 ontwikkelden wij als eerste merk een complete verzorgingslijn  voor de super gevoelige huid:  reiniging, lotion, dag- en nachtcrème, oogverzorging en aanvullende speciaal producten.  

SPECIAL EYE REMOVER STICK: als eerste en nog steeds de enige lanceerde AYER een oogmake-up remover in stickvorm,  met extract van de guaiac-boom, voor een compromis loze reiniging van de oog make-up.

ANTI-AGING Eye & Lip Balsem: De eerste volwaardige oog- en lipverzorging met  zonbeschermingsfactor 15 (UVA, UVB) met diep hydraterende, kalmerende en beschermende actieve ingrediënten.  

WRINKLE & AGE SPOT CORRECTOR: de eerste hoog geconcentreerde Anti-Aging serum tegen rimpels en pigmentvlekken met een Botox achtige werking.

SUPREMAYER: de eerste intelligente multi-corrigerende (7 in 1) Anti-Aging 24-uurs crème die voldoet aan de hoogste eisen voor uw veeleisende huid.  

ONZE KWALITEIT

We gebruiken alleen grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Onze biomimetische formules vormen een perfecte symbiose van de meest waardevolle schatten van de natuur, gecombineerd met de nieuwste resultaten van cosmetologisch onderzoek en ontwikkeling.

kwaliteitsverzekering

Het veiligstellen en handhaven van onze kwaliteitsnormen is onze topprioriteit. We houden onze kwaliteitsbelofte na door permanent controlemechanismen te voeren in overeenstemming met de ISO-normen voor al onze waarde creatie processen. Onze producten vertonen merkbaar een onmiddellijk effect en zichtbare resultaten op lange termijn. We vertrouwen op echte probleem oplossers die zijn afgestemd op uw individuele huidbehoeften.

DUURZAAMHEID: als het om verpakkingen gaat, werken we continue aan duurzame en milieu vriendelijke concepten